İZMİR / KEMALPAŞA - (Akalan) Denen Ortaokulu

Ekm

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel öğretim kurumlarında dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle gerekli tedbirler alınarak 06 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitim ile başlamıştır. Bir önceki eğitim ve öğretim yılında ağırlıklı olarak uygulanan uzaktan eğitim sürecinde oluşan geçmiş öğrenme kayıplarının giderilebilmesi ayrıca mevcut öğrenme süreçlerinin desteklenmesi amacıyla öğrenci ve öğretmenlere yönelik 5.000 soruluk "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" hazırlanmıştır.

Bakanlığımız "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" internet adresi üzerinden erişime açılan, ilkokul 2nci sınıftan 12nci sınıfa kadar tüm öğrenci ve öğretmenlere yönelik hazırlanan "Yardımcı Kaynak Destek Paketi"nde; çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer almaktadır.